motley's law

Er en Krimi, Drama, Dokumentar film instrueret af Nicole Nielsen Horanyi med skuespillerne Kimberley Motley fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Dokumentarfilmen Motley's Law handler om den amerikanske advokat Kimberley Motley, der har forladt sin mand og tre børn hjemme i USA for at arbejde som forsvarsadvokat i Kabul, mens de sidste internationale kampstyrker er på vej ud af Afghanistan. Motley forsøger at få retssystemet til at fungere i overensstemmelse med den nye forfatning og demokratiske love. Advokaten er den eneste udenlandske jurist, der har licens til at procedere i de afghanske retssale, og sammen med sin assistent Khali forsvarer Motley klienter, der er anklaget for kriminalitet. Penge og prestigefyldte menneskerettighedssager har drevet hende i fem år, men trusler og landets tilstand gør det sværere og sværere for den amerikanske advokat at fortsætte sit arbejde. Motley's Law er instrueret af danske Nicole Nielsen Horanyi.

motley's law

Detaljer

Genre Krimi, Drama, Dokumentar
Originaltitel motley's law
Instruktør Nicole Nielsen Horanyi
Udgivelsesår 2015
Tags

Anmeldelser

Skuespillere