nemesis

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Albert Pyun med skuespillerne Olivier Gruner, Merle Kennedy, Deborah Shelton, Brion James fra 1992

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Året er 2017, og menneske og maskine er gået sammen om at skabe en ny art supermenneske. Alex er en Los Angeles-betjent, hvis hovedopgave er at finde frem til terrorister, som vil knuse den nye informationsalder. Da Alex bliver alvorligt skadet i en konfrontation med terroristerne, begynder han at tvivle på sine anskuelser. Han siger sin stilling i politiet op og bliver igen trukket ind i krydsilden, da han får tildelt en opgave, hvor han skal finde en korrupt betjent, som arbejder for terroristerne.

nemesis

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel nemesis
Instruktør Albert Pyun
Udgivelsesår 1992
Tags cyborg
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film