oh boy

Er en Komedie, Drama film instrueret af Jan Ole Gerster med skuespillerne Ulrich Noethen, Leander Modersohn, Andreas Schröders, Katharina Schüttler fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

*SORT/HVID* Outsideren Niko er i sen-20'erne og for nyligt droppet ud af universitetet. Han lever livet ad-hoc, og som han går gennem gaderne i hans by, observerer han menneskene omkring sig med en distanceret nysgerrighed. En dag ændres alt, og Niko tvinges til at se konsekvenserne af sin asociale opførsel i øjnene. Kæresten ender deres forhold, hans far afskærer ham fra økonomiske midler og en psykiater bekræfter hans 'følelsesmæssige ubalance'. Hans liv er noget rod, og Niko ønsker sig mest af alt bare en anstændig kop kaffe. Oh Boy er en skæv komedie om ungdommens iboende sløvsind og rådvildhed - og vinder af Discovery Award ved European Film Awards 2013.

oh boy

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel oh boy
Instruktør Jan Ole Gerster
Udgivelsesår 2012
Tags Berlin, kaffe(coffee)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere