fredag den 13. del 6 - jason lever

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Tom McLoughlin med skuespillerne Darcy DeMoss, Renée Jones, David Kagen, Alan Blumenfeld fra 1986

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Da han var barn, gjorde Tommy Jarvis dét, som mange andre forsøgte med døden til følge. Han dræbte Jason Vorhees, massemorderen, som terroriserede beboerne ved Crystal Lake. Men nu, mange år senere, plages Tommy af frygten for, at Jason måske ikke er helt død. Derfor går Tommy sammen med en ven hen på kirkegården for at åbne Jasons grav. Desværre for Tommy (og meget beklageligt for hans ven) finder de ikke et rådnende lig, men en meget veludhvilet Jason, som vender tilbage fra de døde til endnu mere blodig vildskab i Friday the 13th, Part VI: Jason Lives!

fredag den 13. del 6 - jason lever

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel fredag den 13. del 6 - jason lever
Instruktør Tom McLoughlin
Udgivelsesår 1986
Tags slasher, maske(mask), kirkegård(cemetery), lyn(lightning), Jason Vorhees
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film