He Was a Quiet Man

Er en Komedie, Drama film instrueret af Frank A. Cappello med skuespillerne Anzu Lawson, Maggie Wagner, Sascha Knopf, William H. Macy fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Christian Slater spiller rollen som den tavse kontormus Bob. Han bliver konstant mobbet af sine kolleger og begynder at fantasere om at skyde sine plageånder, men den dag han tager en pistol med på arbejde, har en anden kollega fået den samme idé. Da røgen har lagt sig, har Bob fået heltestatus, men alt er ikke, som det ser ud til at være.

He Was a Quiet Man

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel He Was a Quiet Man
Instruktør Frank A. Cappello
Udgivelsesår 2007
Tags person kører amok(person running amok), faldende i Kærlighed(falling in love), sort komedie(black comedy), selvmord(suicide), Rescue, overraskelse slutter(surprise ending), pistol Rampage(gun rampage), livredder(life-saver), Office, paraplegiker(paraplegic), akvarium(aquarium), fantasy sekvens(fantasy sequence), mental sundhed(mental health)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film