twin peaks - fire walk with me

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af David Lynch med skuespillerne Harry Dean Stanton, Michael J. Anderson, David Bowie, Kiefer Sutherland fra 1992

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Vi er tilbage i den idylliske, men også lidt uhyggelige by for at se nærmere på deres mange underlige indbyggere - og deres hemmeligheder. FBI-agent Chester Desmond forsvinder på mystisk vis under efterforskningen til drabet på servitricen Teresa Banks. Året efter lader det til, at en anden ung pige - homecoming queen Laura Palmer - udsættes for de samme onde kræfter, der øjensynlig har infiltreret hele lokalområdet. Men så overtager FBI-agent Dale Cooper efterforskningen, og med sin skarpsindighed og intuition sætter han alt ind på at opklare mysteriet.

twin peaks - fire walk with me

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel twin peaks - fire walk with me
Instruktør David Lynch
Udgivelsesår 1992
Tags mord(murder), detektiv(detective), spænding(suspense), surrealistisk(surreal), narkotika og afhængighed(drugs and addiction)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film