Quest

Er en Dokumentar film instrueret af Jonathan Olshefski med skuespillerne PJ Rainey, Christopher Rainey, Christine'A Rainey, William Withers fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Følg en afrikansk-amerikansk familie i Philadelphia fra begyndelsen af Obamas præsidenttid og otte år frem. Forældreparret Christopher 'Quest' Rainey og Christine'a 'Ma Quest' Rainey styrer gennem modgang og stridigheder, som deres nabolag bakser med, mens de opfostrer deres børn og udvikler et kreativt fristed for deres lokalsamfund i deres hjemmestudie. Dette kærlige portræt af Rainey-familien er både en livagtig skildring af race, klasse og liv i det moderne USA og et inspirerende bevis på kærlighed og håb.

Quest

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Quest
Instruktør Jonathan Olshefski
Udgivelsesår 2017
Tags hip-hop
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere