four flies on grey velvet

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Dario Argento med skuespillerne Calisto Calisti, Aldo Bufi Landi, Michael Brandon, Fulvio Mingozzi fra 1971

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Musikeren Roberto Tobias konfronterer en mystisk fremmed, der forfølger ham. Under et håndgemæng får Roberto fravristet manden en kniv, men forfølgeren dolkes på sit våben, mens en maskeret figur tager billeder af optrinnet. Ikke med det formål at afpresse Roberto, men for at drive ham til vanvid. Roberto hyrer en privatdetektiv, men alle, der kommer tæt på gådens løsning, ender som det næste offer. Først da politiet fremkommer med en kontroversiel teori, rykker sandheden uhyggeligt tæt på Roberto... Og snart er han i overhængende livsfare!

four flies on grey velvet

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller, Krimi
Originaltitel four flies on grey velvet
Instruktør Dario Argento
Udgivelsesår 1971
Tags afpresning(blackmail), maskeret Killer(masked killer), trommeslager(drummer), giallo
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film