sepideh

Er en Drama, Dokumentar film instrueret af Berit Madsen med skuespillerne Hadi Hooshyar, Sedigheh Hooshyar, Sepideh Hooshyar, Anousheh Ansari fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 9 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
9 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Sepideh drømmer om stjernerne, for hun vil være astronaut. Men som ung iransk kvinde ved hun også, at hendes skæbne er forudbestemt af generationers traditioner, og at familien har helt andre planer for deres datter. Alligevel kan Sepideh ikke slippe drømmen og tilbringer sine nætter med at udforske den smukke stjernehimmel og universets uendelighed. Hun ved, at det er en kamp om familiens ære og forventninger, som hun skal udkæmpe. En kamp som først synes mulig at vinde, da hun får hjælp fra en uventet kant. Instruktør Berit Madsen har gået på filmskolen i Paris, men er også uddannet cand. phil. i etnografi og socialantropologi ved Aarhus Universitet. Sepideh er instruktørens første spillefilm, hvor hun bruger sine to uddannelser til at dokumentere den modstand, en ung iransk kvinde møder, når hun tør drømme videre end familiens forventninger.

sepideh

Detaljer

Genre Drama, Dokumentar
Originaltitel sepideh
Instruktør Berit Madsen
Udgivelsesår 2013
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere