Terminator 4: Salvation

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af McG med skuespillerne Jane Alexander, Bryce Dallas Howard, Christian Bale, Anton Yelchin fra 2009

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Året er 2018. Den yderste Dag er kommet, gået og har efterladt civilisationen, som vi kendte den, i ruiner. En hær af Terminators hersker nu i den post-apokalyptiske verden, hvor de dræber eller indsamler de få overlevende mennesker. Men de overlevende har organiseret sig i en modstandsbevægelse, der skjuler sig under jorden, hvorfra de lynhurtigt slår til mod den ellers totalt overlegne fjende. Terminatorne styres af det kunstige overvågningssystem, Skynet, der 14 år tidligere udviklede selvbevidst intelligens, hvorefter det helt uden varsel vendte sig mod sine skabere og udløste den atomare udslettelse mod den uforberedte klode. Kun én mand forudså katastrofen; en mand, hvis liv er tæt forbundet med menneskehedens skæbne, John Connor, der sammen med de andre overlevende nu står overfor den mørke fremtid, som han hele sit liv er blevet advaret imod. Men noget uforudset har rystet hans tro på, at menneskeheden har en chance for at vinde den ulige krig.

Terminator 4: Salvation

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel Terminator Salvation
Instruktør McG
Udgivelsesår 2009
Tags Los Angeles, Dystopia, San Francisco, Killer robot, profeti(prophecy), gas Station, hær(army), skydevåben(firearm), cyborg, besparelse den verden(saving the world), kunstige intelligens(artificial intelligence), efter apocalypse(post-apocalypse), twist i den udgangen(twist in the end), maskinpistol(machinegun), krigstid(wartime), åbenbaring (bog)(revelation (book)), post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film