The Rolling Stones: Crossfire Hurricane

Er en Dokumentar film instrueret af Brett Morgen med skuespillerne Bill Wyman, Ronnie Wood, Mick Taylor, Mick Jagger fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Rolling Stones nye dokumentarfilm skildrer den legendariske rockgruppes 50 år lange karriere med masser af aldrig før offentliggjorte optagelser og fotos, samt nye interviews med gruppens medlemmer. Som instruktøren Brett Morgen siger, så inviterer "Crossfire Hurricane" publikum til på første hånd at opleve Stones næsten mytiske rejse fra bluesbesatte teenagere i de tidlige 1960'ere til nutidens rock'n'roll konger. Morgen forsikrer, at der ikke er tale om en akademisk historietime, men at "Crossfire Hurricane" tager seeren på en lydrig og visuel rutsjebanetur. Og hvis nogen skulle være i tvivl, stammer filmens titel, Crossfire Hurricane, fra nummeret Jumping Jack Flash, der blev indspillet sammen med Beggars Banquet, men udsendt som single i maj 1968.

The Rolling Stones: Crossfire Hurricane

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Crossfire Hurricane
Instruktør Brett Morgen
Udgivelsesår 2012
Tags rullende sten(rolling stones)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere