Snatch

Er en Komedie, Thriller, Krimi film instrueret af Guy Ritchie med skuespillerne Andy Beckwith, Ewen Bremner, Rade Serbedzija, Stephen Graham fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

En gangster kommer ubevidst til at starte en kædereaktion af begivenheder, der bugter sig gennem en verden af bookmakere, svin og slagsmål.

Snatch

Detaljer

Genre Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel Snatch
Instruktør Guy Ritchie
Udgivelsesår 2000
Tags Sport, transporter, Diamond, slang, gris(pig), Cockney accent, nøgne kno boksning(bare knuckle boxing), Trailer Park, modtager af stjålet varer(receiving of stolen goods), Gypsy, Pikey
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film