Anomalisa

Er en Animation, Drama film instrueret af Duke Johnson med skuespillerne Tom Noonan, David Thewlis, Jennifer Jason Leigh fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
169 kr Altid Se nu

Plot

Michael Stone er ægtemand, far og respekteret forfatter, der føler, at hans liv er gået i stå. På en forretningsrejse til Cincinnati, hvor han skal holde foredrag ved en kongres for servicemedarbejdere, tjekker han ind på Hotel Fregoli. Til hans overraskelse brydes dagligdagens trummerum, da han møder Lisa - en beskeden salgsrepræsentant for kagefirmaet Akron, som måske/måske ikke viser sig at være hans livs kærlighed. Stop-motion filmen Anomalisa er skabt af Charlies Kaufman - forfatteren bag film som Being John Malkovich og Evigt solskin i et pletfrit sind.

Anomalisa

Detaljer

Genre Animation, Drama
Originaltitel Anomalisa
Instruktør Duke Johnson, Charlie Kaufman
Udgivelsesår 2015
Tags Køn(sex), depression, Eksistentialisme(existentialism), seksuel relationer(sexual relationships)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film