star trek 3: the search for spock

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Leonard Nimoy med skuespillerne Robin Curtis, DeForest Kelley, Walter Koenig, Nichelle Nichols fra 1984

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

I kølvandet på Spocks ultimative offer og død vender besætningen på U.S.S. Enterprise tilbage til Jorden fra den nyskabte planet, Genesis. Da de ankommer til Jorden, finder de dog ud af, at livet her ikke er meget lettere: Scotty bliver forflyttet, Dr. 'Bones' McCoy synes at være blevet sindssyg, og rumskibet Enterprise bliver taget ud af tjeneste. Først da Kirk konfronteres af Spocks far, finder han ud af, at hans gamle ven måske alligevel kan reddes. Men det kræver, at besætningen nedkæmper klingonerne og vender tilbage til planeten Genesis.

star trek 3: the search for spock

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel star trek 3: the search for spock
Instruktør Leonard Nimoy
Udgivelsesår 1984
Tags venskab(friendship), plads Opera(space opera), Klingon, USS Enterprise, Genesis
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere