The Go Go Boys: The Inside Story of Cannon Films

Er en Dokumentar film instrueret af Hilla Medalia med skuespillerne Charles Bronson, Franco Zeffirelli, Yoram Globus, Sylvester Stallone fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Underholdende dokumentar om Menahem Golan og Yoram Globus, to israelske fætre, der drømte om et liv i luksus i Hollywood og grundlagde Cannon Films, der blev en af sin tids mest succesfulde og aktive uafhængige filmselskaber. Cannon satsede især på spektakulære actionfilm, og dokumentarfilmen tegner et portræt af de to meget forskellige fætre.

The Go Go Boys: The Inside Story of Cannon Films

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel The Go Go Boys: The Inside Story of Cannon Films
Instruktør Hilla Medalia
Udgivelsesår 2014
Tags kvinde direktør(woman director), b film(b movie), Ninjas, lav budget(low budget), udnyttelse(exploitation), film Studio(movie studio), Filmmaking, explotation
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film