Fitzcarraldo

Er en Action, Drama, Eventyr film instrueret af Werner Herzog med skuespillerne Christian Mantilla, Manuel Cuadros Barr, David Pérez Espinosa, Peter Berling fra 1982

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Brian Sweeney Fitzgerald (Klaus Kinski), kaldet Fitzcarraldo blandt indbyggerne i den sydamerikanske by, han bor i , har en drøm om at skabe et eksotisk operahus, så Carusos, Pucinnis og Wagners musik kan komme ud i vildnisset. Da han og kæresten Molly (Claudia Cardinale), ejeren af byens bedste bordel, tager hen for at se en lokal opera, lykkes det Fitzcarraldo at få den lokale finansmand Don Aquilinos (José Lewgoy) opmærksomhed, så han får mulighed får at lave en plan om at finansiere sin drøm.

Fitzcarraldo

Detaljer

Genre Action, Drama, Eventyr
Originaltitel Fitzcarraldo
Instruktør Werner Herzog
Udgivelsesår 1982
Tags plantage(plantation), Peru, Riverboat, Amazon, opera hus(opera house), gummi plantage(rubber plantation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere