Gade uden ende

Er en Drama film instrueret af Mogens Vemmer med skuespillerne Poul Jacobsen, Connie Ohlsen, Sunny Nielsen, Doris Johansen fra 1963

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Dorthe er en sød 22-årig pige, der vokser op i byens hårde miljø, med en moder, der er servitrice på en natrestaurant, og dermed med masser af tid på trappestenen til at studere gadelivet. Gade Uden Ende fortæller historien om, hvordan en ung pige gradvist bliver trukket ind i prostitutionens bundløse dynd. Filmen er baseret på båndinterviews med prostituerede piger i København. Skuespillerne er unge mennesker, som for første gang står foran et kamera. Filmen er optaget on location, bl.a. på Istedgade.

Gade uden ende

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel
Instruktør Mogens Vemmer
Udgivelsesår 1963
Tags

Anmeldelser

Skuespillere