London Has Fallen

Er en Action, Thriller film instrueret af Babak Najafi med skuespillerne Nigel Whitmey, Elsa Mollien, Andrew Pleavin, Colin Salmon fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Secret Service-agenten Mike Banning er taget til London for at deltage i den britiske premierministers begravelse. Begivenheden får stor opmærksomhed, og alverdens ledere er til stede i den engelske hovedstad. En flok terrorister har besluttet sig for at udnytte situationen og slå alle statsfolkene ihjel. Men angriberne havde ikke regnet med Mike Banning, der allerede tidligere enehændigt har stoppet en terrortrussel i Washington. Denne gang er Banning dog ikke alene, og han får både hjælp af den amerikanske præsident og en mistroisk engelsk efterretningsagent.

London Has Fallen

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel London Has Fallen
Instruktør Babak Najafi
Udgivelsesår 2016
Tags London, terrorist, terrorist angreb(terrorist attack)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film