Drama i dybet

Er en Action, Kriminal, Gyser film instrueret af Peter Yates med skuespillerne Louis Gossett, Jr., Nick Nolte, Teddy Tucker, Bob Minor fra 1977

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Det eventyrlystne par Gail (Jacqueline Bisset) og David (Nick Nolte) er på ferie i Bermuda, hvor de dykker på et skibsvrag. Her finder de en mystisk medaljon og en ampul med et ukendt indhold. De viser deres fund til en lokal skattejæger, og kort tid efter har de nogle lyssky typer efter sig. Snart befinder dig sig i en livstruende situation.

Drama i dybet

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Gyser, Thriller, Eventyr
Originaltitel The Deep
Instruktør Peter Yates
Udgivelsesår 1977
Tags stof(drug), baseret på roman(based on novel), kvinde nøgenhed(female nudity), spænding(suspense), eksplosion(explosion), Ocean, uafhængige film(independent film), morfin(morphine), skat(treasure), haj(shark), forlis(shipwreck), Scuba dykning(scuba diving), dykning(diving), undervands(underwater), Caraibien(caribbean), Bermuda, narkotika(drugs), ål(eel), våd t shirt(wet t shirt)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film