Hercules

Er en Action, Eventyr film instrueret af Brett Ratner med skuespillerne Caroline Boulton, Robert Whitelock, Nicholas Moss, Dwayne Johnson fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
139 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Antikkens største helt og kriger Herkules er kendt for sine store bedrifter. Sammen med sine trofaste krigere rejser han rundt i verden og kæmper utrætteligt. Ingen udfordringer er for store i jagten på trofæer og i bestræbelserne på at hjælpe mennesker i nød.

Hercules

Detaljer

Genre Action, Eventyr
Originaltitel Hercules
Instruktør Brett Ratner
Udgivelsesår 2014
Tags lejesoldat(mercenary), Slaget(battle), gamle Grækenland(ancient greece), krigere(warriors), Herkules(hercules), sagen, kriger(warrior)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film