hvordan slipper vi af med de andre

Er en Science fiction, Komedie, Diverse film instrueret af Anders Rønnow Klarlund med skuespillerne Jesper Langberg, Rasmus Botoft, Per Scheel Krüger, Søren Fauli fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Instruktøren Anders Rønnow Klarlund spidder veloplagt os alle i sin nye film, hvor regeringen har indført De Nye Københavner Kriterier, som eliminerer de borgere, der har modtaget mere af samfundet end de har ydet. Det er bl.a. folk, der ikke kan tage vare på deres egne børn, tidligt invalide pensionister og folk der ikke kan klare sig uden løbende hjælp fra det offentlige. 26 procent af befolkningen er blevet interneret og i et venteværelse møder vi John, Gerda, Nancy, China og Melanie, der venter på at komme ind til samtalen, som skal afgøre om de tilhører gruppen der skal elimineres.

hvordan slipper vi af med de andre

Detaljer

Genre Science fiction, Komedie, Diverse, Drama
Originaltitel hvordan slipper vi af med de andre
Instruktør Anders Rønnow Klarlund
Udgivelsesår 2007
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere