Hotel Artemis

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Drew Pearce med skuespillerne Lloyd Sherr, James Rackstraw, Jodie Foster, Nathan Davis Jr. fra 2018

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

Los Angeles 2028. Hotel Artemis er et hemmeligt og eksklusivt hospital for kriminelle medlemmer. Oversygeplejersken Jean Thomas har styret stedet i 22 år og har uden problemer behandlet mordere, tyve og gangstere i en topmoderne skadestue med de nyeste behandlingsmetoder. Udenfor ordensmagtens radar ankommer nogle af verdens farligste kriminelle og indtil nu har de overholdt Hotel Artemis’ regler om ikke at myrde andre patienter indenfor murerne.

Hotel Artemis

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Hotel Artemis
Instruktør Drew Pearce
Udgivelsesår 2018
Tags Dystopia, Hotel, Street optøjer(street riots), sygeplejerske(nurse), i nærheden af fremtidige(near future), ordnet(orderly), optøjer politiet(riot police), hemmelige hospital(clandestine hospital)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere