Me And Earl And The Dying Girl

Er en Komedie, Drama film instrueret af Alfonso Gomez-Rejon med skuespillerne LaTrallo Presley, Bobb'e J. Thompson, Masam Holden, Connie Britton fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Greg og hans gymnasieven Earl har for vane at indspille egne parodiversioner af kendte film. Gregs mor tvinger ham til at tage på sygebesøg hos skolekammeraten Rachel, der netop er blevet diagnosticeret med leukæmi. Trods den akavede start ender Greg og Rachel med at blive perlevenner, og Greg og Earl beslutter at lave en film specielt til Rachel for at opmuntre hende.

Me And Earl And The Dying Girl

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel Me and Earl and the Dying Girl
Instruktør Alfonso Gomez-Rejon
Udgivelsesår 2015
Tags høj skole(high school), teenagere(teenagers), baseret på unge voksen bog(based on young adult book), tatovering(tattoo), venner(friends), kræft(cancer), parodi(parody), kommer af alder(coming of age), teenage Dreng(teenage boy), høj skole Senior(high school senior), leukæmi(leukemia), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film