my sweet pepper land

Er en Drama film instrueret af Hiner Saleem med skuespillerne Suat Usta, Feyyaz Duman, Mir Murad Bedirxan, Tarik Akreyî fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu

Plot

Efter Saddam Husseins fald lader den kurdiske krigshelt, Baran, sig udstationere i en lille dal lige på grænsen til Iran og Tyrkiet. Det er et lovløst område, kontrolleret af klaner og smugler-baroner, som illegalt sender stoffer, medicin og alkohol over grænserne. Den korrupte klanleder Aga Azzi regerer i området, men Baran nægter at bøje sig for hans uofficielle autoritet og trusler. Baran møder den unge kvinde, Govend, landsbyens nye skolelærer, som har taget jobbet trods hendes 12 brødres indædte modstand, men også hun afvises af beboerne. Ligesom Baran repræsenterer hun det nye, selvstændige Kurdistan og som en ugift kvinde er hun både sårbar og udsat.

my sweet pepper land

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel my sweet pepper land
Instruktør Hiner Saleem
Udgivelsesår 2013
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere