Taxi Driver

Er en Krimi, Drama film instrueret af Martin Scorsese med skuespillerne Albert Brooks, Mary-Pat Green, Jodie Foster, Victor Argo fra 1976

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Fra sin taxa ser Travis Bickle alskens menneskeligt forfald, narkomisbrug, prostitution og kriminalitet. En dag beslutter Travis sig for at tage affære og rydde op.

Taxi Driver

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel Taxi Driver
Instruktør Martin Scorsese
Udgivelsesår 1976
Tags fremmedgørelse(alienation), stof forhandler(drug dealer), skud til død(shot to death), besættelse(obsession), Vigilante, Taxi, Vietnam veteran, ulovlig prostitution(illegal prostitution), nat Skift(night shift), Misanthrope, enspænder(loner)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film