The Last Exorcism

Er en Gyser, Thriller, Drama film instrueret af Daniel Stamm med skuespillerne Shanna Forrestall, Allen Boudreaux, Louis Herthum, Ashley Bell fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Da Pastor Cotton Marcus ankommer til Louis Sweetzers gård, regner han med for sidste gang at skulle udføre en af sine 'rutinemæssige' djævleuddrivelser. Sweetzer er overbevist om, at hans teenagedatter er besat af en dæmon og aner ikke, at den hellige mand hidtil kun har foretaget fup-uddrivelser. Omvendt er Cotton på ingen måde beredt på den rendyrkede ondskab, han skal møde inde i huset.

The Last Exorcism

Detaljer

Genre Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel The Last Exorcism
Instruktør Daniel Stamm
Udgivelsesår 2010
Tags mockumentary, eksorcisme(exorcism), fundet optagelser(found footage), svig(fraud), onde ånd(evil spirit), menneskelige offer(human sacrifice), prædikant(preacher), sataniske ritual(satanic ritual), sataniske Cult(satanic cult)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film