Pirate's Code - The Adventures Of Mickey Matson

Er en Familie , Eventyr film instrueret af Harold Cronk med skuespillerne Ralph Lister, Derek Brandon, Tim Holmes, Christopher Lloyd fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

*ENGELSK TALE* Da hovedkvarteret for Patrioternes Hemmelige Orden bliver angrebet, tvinges Mickey og Sully ud på en mission for at redde landet fra Admiral Ironsides' onde planer. Admiralen og hans blandede besætning af moderne pirater har taget kontrollen med et stort handelsskib og har planer om at anvende en ny type våben, som kan ødelægge al elektronik i hele verden. Mickey og Sully må finde en måde at redde resten af Patrioternes Hemmelige Orden og sætte en stopper for Ironsides' onde planer. Hvis det lykkes for Ironsides, er det slut med verden, som vi kender den.

Pirate's Code - The Adventures Of Mickey Matson

Detaljer

Genre Familie , Eventyr
Originaltitel Pirate's Code: The Adventures of Mickey Matson
Instruktør Harold Cronk
Udgivelsesår 2014
Tags pirat(pirate), børn(kids)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere