In Bruges

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Martin McDonagh med skuespillerne Theo Stevenson, Brendan Gleeson, Eric Godon, Jamie Edgell fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

De to lejemordere Ray og Ken bliver af deres londonbaserede boss, Harry, beordret til at tage til den flamske by Bruges for at køle lidt af i et par uger efter at have udført en svær opgave. Jo længere de bliver i Bruges, mens de venter på en opringning fra Harry, desto mere surrealistisk bliver deres oplevelse, og da Harry langt om længe ringer, bliver Ken og Rays ferie til en kamp om liv og død, der er fyldt med sort humor og overraskende følelsesmæssige konsekvenser.

In Bruges

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel In Bruges
Instruktør Martin McDonagh
Udgivelsesår 2008
Tags Brugge Belgien(bruges belgium), by Square(town square), vietnamesisk(vietnamese), canadiske stereotype(canadian stereotype), flået i live(skinned alive), Gruuthuse Museum Brugge(gruuthuse museum bruges), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere