Nick Cave: 20.000 dage på Jorden

Er en Drama, Dokumentar film instrueret af iain forsyth med skuespillerne Kylie Minogue, Arthur Cave, Darian Leader, warren ellis fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

2013 var et godt år for Nick Cave. 'Push the Sky Away' blev vidt og bredt kåret som årets album, og koncerterne blev rost til skyerne. 20,000 Days on Earth zoomer ind på den australske kunstners dag nummer 20.000. Grænserne mellem dokumentarisme og fiktion flyder sammen i en frapperende dissekering af Caves kunstneriske proces – fra skrivemaskine til scenekant. Vi er blandt andet med til psykiater, på besøg hos vennen og kollegaen Warren Ellis og på landevejen i Caves Jaguar, hvor blandt andre Kylie Minogue og Ray Winstone fra passagersædet supplerer hovedpersonens varme og indsigtsfulde beretninger fra sit livs frontlinjer.

Nick Cave: 20.000 dage på Jorden

Detaljer

Genre Drama, Dokumentar
Originaltitel 20,000 Days on Earth
Instruktør iain forsyth, jane pollard
Udgivelsesår 2014
Tags kvinde direktør(woman director), en del fiktion(part fiction), doku fiktion(docu fiction)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere