Identity Thief

Er en Komedie, Krimi film instrueret af Seth Gordon med skuespillerne Jamie Moore, Amanda Peet, Maggie Elizabeth Jones, Andrew Friedman fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Ubegrænsede midler har gjort det muligt for Diana at leve flot i udkanten af Miami, hvor detaildronningen køber, hvad der falder hende ind. Der er kun ét problem: Det id, hun bruger til at finansiere disse orgier med, er "Sandy Bigelow Patterson" ... og det tilhører en repræsentant, der bor halvvejs gennem USA. Med kun en uge til at finde svindleren, før hans verden styrter i grus, rejser den rigtige Sandy Bigelow Patterson mod syd for at stå ansigt til ansigt med den kvinde, som har fuld adgang til hans liv.

Identity Thief

Detaljer

Genre Komedie, Krimi
Originaltitel Identity Thief
Instruktør Seth Gordon
Udgivelsesår 2013
Tags politiet(police), tyv(thief), identitet(identity)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere