Spy Kids

Er en Action, Komedie, Eventyr film instrueret af Robert Rodriguez med skuespillerne Daryl Sabara, George Clooney, Alexa PenaVega, Robert Patrick fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Gregorio og Ingrid Cortez har begge trukket sig tilbage fra deres jobs som superagenter for OSS. Nu er de en familie med to børn, Carmen og Juni, og intet burde lave om på det. Men da syv af deres gamle kollegaer fra OSS forsvinder under en mission bliver de to forældre kaldt tilbage i tjenesten. Gregorio og Ingrid Cortez klarer sig dog ikke bedre end deres gamle venner, og pludselig er de også taget til fange af fjenden. OSS mistænker den superkloge teknik-nørd, Fegan Flopp, for at have noget med agenternes forsvinden at gøre, men der er ikke meget at stille op. Med mindre Carmen og Juni har arvet noget af deres forældres spiontalent. Noget tyder dog ikke på det. For hverken Carmen eller Juni har nogen form for træning. Måske lige i at gå i skole, se tv og spille videospil. Alle de evner - og en hel del, de ikke anede de havde - får de dog brug for, da OSS sender de to børn ind i kampen for at befri de øvrige - og vokse - agenter.

Spy Kids

Detaljer

Genre Action, Komedie, Eventyr
Originaltitel Spy Kids
Instruktør Robert Rodriguez
Udgivelsesår 2001
Tags tab af forældre(loss of parents), forældre børn forholdet(parents kids relationship), Brother søster forholdet(brother sister relationship), hemmelighed agent(secret agent), dobbelt liv(double life), robot
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film