The Duke of Burgundy

Er en Drama film instrueret af Peter Strickland med skuespillerne Monica Swinn, Chiara D'Anna, Sidse Babett Knudsen, Fatma Mohamed fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

I en verden befolket af lutter kvinder møder vi insektforskerne Evelyn og Cynthia. Evelyn, den yngre af de to, optræder som Cynthias stuepige i et raffineret, sadomasochistisk rollespil, hvor Cynthia straffer Evelyn for den mindste forseelse. Men magtbalancen i deres intense forhold begynder at vakle, da Cynthia bliver træt af evig og altid at skulle være den dominerende part.

The Duke of Burgundy

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Duke Of Burgundy, The
Instruktør Peter Strickland
Udgivelsesår 2014
Tags lesbisk(lesbian), lesbisk Kærlighed(lesbian love), Sadomasochisme(sadomasochism), erotiske film(erotic movie), efterår(autumn), sommerfugl(butterfly), dominans underkastelse(dominance submissiveness)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film