The Aristocrats

Er en Komedie, Dokumentar film instrueret af Paul Provenza med skuespillerne George Carlin, Jon Ross, Tim Harrod, Johnny Thompson fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Her er filmen om vittigheden, der er blevet fortalt blandt komikere siden vaudevillens dage. "verdens værste vittighed". The Aristocrats samler hundrede af de største navne inden for stand-up komikken og forlystelsesbranchen: Se blandt andre Chris Rock, Robin Williams, Hank Azaria og Jason Alexander give deres helt personlige versioner af verdens mest sjofle og beskidte fortælling; en joke, som går under navnet The Aristocrats - aristokraterne. En hysterisk morsom og stjernespækket hyldest til humoren som kunst-art.

The Aristocrats

Detaljer

Genre Komedie, Dokumentar
Originaltitel The Aristocrats
Instruktør Paul Provenza
Udgivelsesår 2005
Tags aftercreditsstinger, duringcreditsstinger
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere