The Next Three Days

Er en Romantik, Thriller, Krimi film instrueret af Paul Haggis med skuespillerne Liam Neeson, Veronica Brown, Lisa Ann Goldsmith, Patrick McDade fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Da hans kone kommer i fængsel dømt for et mord, hun hårdnakket benægter, udtænker en universitetsprofessor en detaljeret plan for den ultimative fængselsflugt.

The Next Three Days

Detaljer

Genre Romantik, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Next Three Days
Instruktør Paul Haggis
Udgivelsesår 2010
Tags undslippe kunstner(escape artist), beviser(evidence), pas(passport), argument, County fængsel(county jail), fingeraftryk(fingerprints), appel(appeal)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film