Abernes Planet

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Tim Burton med skuespillerne Lisa Marie, Melody Perkins, Michael Clarke Duncan, Paul Giamatti fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I 2029 bliver astronauten Leo fanget i en elektromagnetisk storm og havner med et brag på en ukendt planet. Det særlige ved planeten er, at rollerne mellem menneskene og aberne er blevet byttet rundt. På Abernes Planet er det aberne, der hersker, mens menneskene lever af at skrabe en smule føde sammen under stadig frygt for at blive taget til fange af aberne.

Abernes Planet

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel Planet of the Apes
Instruktør Tim Burton
Udgivelsesår 2001
Tags tid rejse(time travel), gorilla, slaveri(slavery), Dystopia, plads Marine(space marine), plads passer til(space suit), revolution, chimpanse(chimp), plads rejse(space travel), Alien Planet, APE, menneskelige underkastelse(human subjugation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film