bridgend

Er en Thriller, Drama film instrueret af Jeppe Rønde med skuespillerne Hannah Murray, Josh O'Connor, Patricia Potter, Jamie Burch fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Sara flytter med sin far tilbage til barndomsbyen Bridgend, da faren er politibetjent og skal efterforske en række mystiske dødsfald i området. I løbet af det sidste halve år har 23 unge i byen taget deres eget liv uden nogen åbenlys grund. Rygterne går på, at det er en morbid kult, der driver de unge mennesker til selvmord. Den ensomme Sara opsøger jævnaldrende i byen, og hun indleder et forhold til præstesønnen Jamie - et forhold med potentielt fatale konsekvenser. Bridgend er instrueret af danske Jeppe Rønde og er baseret på virkelige hændelser fra byen Bridgend i Storbritannien.

bridgend

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel bridgend
Instruktør Jeppe Rønde
Udgivelsesår 2015
Tags selvmord(suicide), ungdomsårene(adolescence), baseret på True historie(based on true story), Magic realisme(magic realism)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film