The Sound

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Jenna Mattison med skuespillerne Jane Moffat, Michael Eklund, Christopher Lloyd, Alex Braunstein fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Kelly (Rose McGowan) er forfatter og tror ikke på det overnaturlige. Som specialist i akustiske forhold anvender hun lavfrekvente berøringslydbølger til at tilbagevise anmeldte paranormale aktiviteter til sin internetblog. Da Kelly præsenteres for en sag om en angiveligt hjemsøgt undergrundsstation, tager hun straks af sted for at afdække sandheden bag den falske historie om et uforklarligt selvmord for 40 år siden. Hendes undersøgelser fører hende dybere ned i den forladte undergrundsstation, hvor hendes skepsis bliver sat på prøve. Da Kelly når helt ind i stationens dunkleste mørke, konfronteres hun med uventet ondskab. I mørket må hun nu konfrontere sine egne plagede minder for at finde frem til sandheden og dukke op i lyset igen.

The Sound

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel The Sound
Instruktør Jenna Mattison
Udgivelsesår 2017
Tags overnaturlige undersøgelsen(supernatural investigation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere