den hårde måde

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af John Badham med skuespillerne Annabella Sciorra, Luis Guzmán, Kathy Najimy, Stephen Lang fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Nick Lang er en populær filmstjerne, som er desperat efter at slippe af med sit image som den flinke fyr. Han tror, han kan få en rolle som en sej politimand i drabsafdelingen, hvis han tilbringer et par uger på gaden i New York sammen med kriminalbetjenten John Moss. Han er en hårdkogt strømer på sporet af en skånselsløs seriemorder, og det sidste, han har brug for, er en irriterende makker. Men hans boss - som er fan af Nick Langs film - insisterer, og Moss bliver nødt til at finde på noget for at slippe af med Lang, mens han forfølger morderen.

den hårde måde

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel den hårde måde
Instruktør John Badham
Udgivelsesår 1991
Tags dobbelt identitet(dual identity), Undercover agent, identitet(identity), rolle tilbageførsel(role reversal)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film