Mænd & høns

Er en Science fiction, Komedie, Drama film instrueret af Anders Thomas Jensen med skuespillerne Ulla Asbjørn-Damsted, David Dencik, Bodil Jørgensen, Nikolaj Lie Kaas fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu
149 kr Altid Se nu

Plot

Velkommen til Anders Thomas Jensens perverterede verden. Her møder vi de to temmelig afskyelige brødre Elias og Gabriel – de er bestemt ikke glade for hinanden. Men da deres far dør, finder brødrene ud af, at de er adopterede. På trods af deres tydelige uoverensstemmelser, beslutter de sammen at opsøge deres biologiske far og drager afsted til en lille isoleret ø, hvor faderen bor. Her venter der dem imidlertid lidt af en overraskelse, da de møder deres tre, for dem, ukendte brødre, der lever et isoleret liv med helt egne regler – regler, der inkluderer at blive banket med smedejernsgryder og udstoppede dyr. De fem brødre bliver af omstændighederne tvunget til at leve sammen og lære at acceptere hvem de er og hvor de kommer fra. Forvent masser af sex med dyr og "god" "dansk" "humor".

Mænd & høns

Detaljer

Genre Science fiction, Komedie, Drama
Originaltitel Maend og hons
Instruktør Anders Thomas Jensen
Udgivelsesår 2014
Tags Zor
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere