Kiss Kiss Bang Bang

Er en Action, Kriminal, Komedie film instrueret af Shane Black med skuespillerne Josh Richman, Larry Miller, Duane Carnahan, Corbin Bernsen fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

Robert Downey Jr. spiller en tyv på flugt, som helt uforvarende ender i Hollywood til en prøve-filmning på en ny detektiv-historie og faktisk bliver hyret. For at forberede sig til rollen bliver han sat sammen med en hårdkogt privatdetektiv (Val Kilmer) og en ung ambitiøs skuespillerinde (Michelle Monaghan). Og der går ikke lang tid, før de tre befinder sig midt i et rigtigt mord-mysterium.

Kiss Kiss Bang Bang

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Komedie, Krimi
Originaltitel Kiss Kiss Bang Bang
Instruktør Shane Black
Udgivelsesår 2005
Tags Los Angeles, tyv(thief), knuse(crush), jul(christmas), detektiv(detective), gangster(hoodlum), taber(loser), serien af mord(series of murders), fest(celebration), skydning(shooting), kvinde lig(female corpse), forældremyndighed Slaget(custody battle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film