K-9

Er en Action film instrueret af Rod Daniel med skuespillerne Rando, John Castellanos, John Snyder, Pruitt Taylor Vince fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

James Belushi spiller hovedrollen som Dooley, en uortodoks narkobetjent, som bliver partner med en politihund, der har sine egne meninger, i denne vanvittigt sjove actionkomedie. Den selvrådige Dooley er på nippet til at anholde en af byens VIP’er med kokain til 50 millioner dollars under en politirazzia. Men Dooley har fået ry for at være fuldstændig skør, og der er ingen, der vil arbejde sammen med ham – bortset fra Jerry Lee, som er en veldresseret schæferhund med politistyrkens bedste næse for narkotika. Der er ingen af dem, der er vilde med det utraditionelle partnerskab, men efter en række skudepisoder, overvågninger, skærmydsler og romantiske fejltrin udvikler de en uvillig respekt for hinanden. Et hjertevarmt og hæsblæsende eventyr om et usædvanligt og uovervindeligt polititeam, hvor du ikke kan undgå at holde med menneskets bedste ven.

K-9

Detaljer

Genre Action
Originaltitel K-9
Instruktør Rod Daniel
Udgivelsesår 2003
Tags politimand(policeman), tysk Shepherd(german shepherd), politiet operation(police operation), afskygning(shadowing), politiet hovedkvarter(police headquarter), politiet hund(police dog)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere