livsfarligt spil

Er en Thriller, Drama film instrueret af Phil Joanou med skuespillerne Rita Zohar, Paul Guilfoyle, Richard Gere, Eric Roberts fra 1992

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Isaac Barr er psykoanalytikeren, der er helt fordybet i sit arbejde. En dag bliver han opsøgt af en ung kvinde med sære drømme og tvangstanker. I et forsøg på at hjælpe hende, møder han hendes smukke søster Heather Evans, som han indleder et lidenskabligt forhold til. Jalousi, begær, mord og intriger... Isaac Barr er blevet en brik i et livsfarligt spil. To smukke søstre har forført ham - psykisk og fysisk!

livsfarligt spil

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel livsfarligt spil
Instruktør Phil Joanou
Udgivelsesår 1992
Tags Køn(sex), søster(sister), gangster, mord(murder), utroskab(infidelity), Neo-noir, psykiater(psychiatrist), brandstiftelse(arson), Lust, behandling(treatment), udenomsægteskabelig affære(extramarital affair)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film