Mad Money

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Callie Khouri med skuespillerne J.C. MacKenzie, Adam Rothenberg, Finesse Mitchell, Ted Danson fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den tidligere hjemmegående husmor Bridget (Diane Keaton) tvinges ud på arbejdsmarkedet, da hendes mand bliver fyret fra sit job. Med meget få kvalifikationer lykkes det hende at få job i en bank, hvor hun opdager, at hun har mere til fælles med sine kollegaer Nina (Queen Latifah) og Jackie (Katie Holmes) end hun først regnede med. De tre er ansat til at destruere gamle pengesedler - over 1 million dollars om dagen! Bridget, Nina og Jackie føler sig overset i systemet og det varer ikke længe, inden de lægger planer om at snuppe det, de mener, der tilkommer dem.

Mad Money

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel Mad Money
Instruktør Callie Khouri
Udgivelsesår 2008
Tags kvinde direktør(woman director), gangster(hoodlum), bande(gang)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film