Fjällbackamordene: Lysets Dronning

Er en Thriller, Krimi film instrueret af Rickard Petrelius med skuespillerne Pamela Cortes Bruna, Lennart Jähkel, Claudia Galli, Eva Fritjofson fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

På en krystalklar og bidende kold vinternat bliver en ung kvinde klædt i den traditionelle Lucia kjole set løbe grædende over isen. Hun snubler i hendes lange kjole og taber hendes krone af stearinlys i sneen. Hun kommer på benene igen og når et hul i isen, hun kaster sig i det mørke vand og forsvinder... Erica og hendes mand Patrik er i gang med at forberede alt til at fejre jul i deres hus for første gang, i byen Fjällbacka. Den 13. december går mange af byens familier i kirke for at se Lucia optoget, kun for at finde ud af, at Lucia er forsvundet. Erica kan ikke lade sagen ligge, og forsøger at finde ud af hvad der kunne være sket med den manglende Lucia. Fortiden indhenter nutiden som Erica´s opdagelser skrider frem, og hendes søgen efter den manglende Lucia, afdækker en hemmelig kærlighedsaffære og en mand der søger hævn.

Fjällbackamordene: Lysets Dronning

Detaljer

Genre Thriller, Krimi
Originaltitel Fjällbackamorden: Ljusets drottning
Instruktør Rickard Petrelius
Udgivelsesår 2013
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere