Submarino

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Thomas Vinterberg med skuespillerne Craig Roberts, Yasmin Paige, Dar Salim, Lydia Fox fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Som børn var Nick og hans lillebror overladt til sig selv af en mor, der var sanseløs af druk. Denne fælles historie kunne have knyttet brødrene tæt sammen, men en forfærdelig hændelse gør det umuligt. Derfor har de ikke haft kontakt til hinanden, før de mødes som voksne. Jakob Cedergren og Peter Plaugborg spiller med stor overbevisning hovedrollerne som de to mænd, der vandrer på hver sin side af misbrugets mistrøstige vej. Uden et gran af sentimentalitet viser Vinterberg, at man selv med en opvækst, der er hårdere end hård, faktisk har et valg. Muligheden for at tage sin skæbne i egne hænder.

Submarino

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Submarine
Instruktør Thomas Vinterberg, Richard Ayoade
Udgivelsesår 2010
Tags Beach, venskab(friendship), teenage Pige(teenage girl), mobning(bullying), tab af jomfruelighed(loss of virginity), Wales
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film