Passion

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Brian De Palma med skuespillerne Benjamin Sadler, Ian T. Dickinson, Paul Anderson, Dominic Raacke fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Christine (Rachel McAdams) og Isabelle (Noomi Rapace) arbejder begge for et reklamebureau. De er begge fuldt engageret i et projekt, der har til formål at fremme en ny telefon og Isabelle og assistenten Dani (Karoline Herfurth) laver sammen en annonce, der imponerer ledelsen. Christine tager dog straks æren for idéen, og snart forværres rivaliseringen mellem de to kolleger. Der går ikke lang tid, før plottet intensiveres, da konflikten bliver personlig og vi erfarer, at Isabelles kæreste Dirk (Paul Anderson) har begået underslæb for 5.000.000 euro, som Christine har holdt skjult.

Passion

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Passion
Instruktør Brian De Palma
Udgivelsesår 2012
Tags nøgenhed(nudity), afpresning(blackmail), mord(murder), forførelse(seduction), drøm(dream), Boss, beruset(drunk), genindspilning(remake), rivalisering(rivalry), lesbisk(lesbian), talent, reklame(advertising), ydmygelse(humiliation), agenturet(agency)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film