Elimination Game

Er en Action film instrueret af Jon Hewitt med skuespillerne Nicholas Hammond, Belinda McClory, Robert Taylor, Viva Bianca fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Efter en chokerende massacre på civile i en krigszone i udlandet bliver den vanærede Navy Seal Rick Tyler dømt til at råde op i et højrisiko-militærfængsel, indtil han får muligheden for at sætte sit liv på spil for at vinde sin frihed.

Elimination Game

Detaljer

Genre Action
Originaltitel Turkey Shoot
Instruktør Jon Hewitt
Udgivelsesår 2014
Tags Chase, mord(murder), selvmord(suicide), skud i den brystet(shot in the chest), død(death), genindspilning(remake), bue og pil(bow and arrow), i nærheden af fremtidige(near future), flåde Seal(navy seal), halshugning(decapitation), ozploitation, virkelighed tv(reality tv), Libyen(libya), Stock optagelser(stock footage)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film