Beck - Skorpionen

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Harald Hamrell med skuespillerne Ingvar Hirdwall, Mikael Persbrandt, Marie Göranzon, Björn Bengtsson fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Kvinden Monika flygter sammen med sine to sønner, efter at være blevet brutalt overfaldet. Snart efter finder politiet et lig i hendes hjem, og der er også spor af hendes blod. Monika mistænkes for mord, men hun er gået under jorden med sine sønner. Beck tilkaldes til gerningsstedet.

Beck - Skorpionen

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi
Originaltitel Beck 17: Skarpt Läge
Instruktør Harald Hamrell
Udgivelsesår 2006
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere