Mit Liv Som Geisha

Er en Romantik, Drama film instrueret af Rob Marshall med skuespillerne Koji Yakusho, Kaori Momoi, Samantha Futerman, Gong Li fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

I årene før Anden Verdenskrig tvinges en fattig, japansk pige til at forlade sin familie for at arbejde som stuepige i et geisha hus. På trods af en forrædderisk rival, der vil knække hendes livsmod, blomstrer hun op og udvikler sig til den legendariske geisha Sayuri. Smuk og kultiveret forfører og erobrer hun tidens mest magfulde mænd, men er samtidig plaget af en hemmelig kærlighed til den eneste mand, hun ikke kan få.

Mit Liv Som Geisha

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Memoirs of a Geisha
Instruktør Rob Marshall
Udgivelsesår 2005
Tags søster søster forholdet(sister sister relationship), prostitueret(prostitute), verden krig II(world war ii), Japan, bordel(brothel), Geisha
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film