Før snøen faller

Er en Drama film instrueret af Hisham Zaman med skuespillerne Abdullah Taher, Ava Abdulsattar, Suzan Ilir, Billey Dimirtas fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

En usædvanlig road-movie om familie, kærlighed, værdighed og ære. Siyar er den ældste mand i familien, og da hans søster flygter fra sit eget bryllup, bliver han pålagt at finde hende for at genoprette familiens ære. Jagten efter søsteren forvandler sig snart til en farlig rejse fra øst til vest, hvor Siyar kommer til opleve sammenstødet mellem den traditionsbundne kultur og moderne vestlige livsstil, hvilket udfordrer ham til at finde sit sande jeg. I Istanbul møder han den unge pige, Evin, som også har svært ved at finde sig selv på tværs af grænserne i Europa. De udvikler et venskab og et kærlighedsbånd, og Evin beslutter sig for at rejse med ham uden dog at kende til hans plan.

Før snøen faller

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Før snøen faller
Instruktør Hisham Zaman
Udgivelsesår 2013
Tags hævn(revenge), Road film(road movie), hævn(vengeance)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere